+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Lako do zaposlenja

Lako do zaposlenja

Uspešnim savladavanjem studijskih programa naših fakulteta studenti postaju stručni i specijalizovani intelektualci, koji poseduju široke mogućnosti zapošljavanja kako u domaćim tako i stranim kompanijama i koji spremno započinju put neprekidnog ličnog napredovanja i usavršavanja.

Studenti koji su završili studije na Pravnom fakultetu uspešno nalaze zaposlenje, jer su tokom studija osposobljeni da postanu odgovorni profesionalci, sposobni da se prilagode novim situacijama u praksi i da sa lakoćom analiziraju pravne probleme pred kojima se nađu, a u cilju rešavanja konkretnog pravnog slučaja na najbolji mogući način.

Uz diplomu Pravnog fakulteta naši studenti uspešno nalaze zaposlenje kako u Republici Srbiji, tako i u drugim zemljama širom sveta. Dosadašnja praksa je pokazala da naši studenti uspešno nalaze zaposlenje kako u javnom, tako i u privatnom sektoru. Trenutno, naši studenti razvijaju uspešne karijere kako u Srbiji i regionu, tako i širom sveta, na primer u Nemačkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Dubaiju, Kataru, SAD i drugim.

logo