+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

UTISCI SA NAGRADNOG PUTOVANJA OSVOJENOG NA TAKMIČENJU U BESEDNIŠTVU

03.06.2024.godine Novosti

Prvo mesto na ovogodišnjem takmičenju u besedništvu "Govori da te vidim ko si" (Sokrat) i nagradno putovanje "Krstarenje Mediteranom" osvojila je studentkinja Sara Damjanović. Nakon putovanja, zamolili smo je da sa nama podeli utiske:

"Ovo desetodnevno krstarenje Mediteranom za dve osobe osvojila sam na takmičenju u besedništvu na Fakultetu. Za saputnika sam odabrala svog dečka. Tokom putovanja, imali smo priliku da posetimo neka od najčarobnijih mesta poput Nice, Barselone, Venecije i Rima. Uživali smo u svakom trenutku istražujući bogatu istoriju, umetnost i kulturu ovih gradova.

Posetili smo neke od najznačajnijih atrakcija, uključujući muzej Salvadora Dalija u Figueresu, gde smo otkrili čuda surrealističke umetnosti. U Barseloni, istražili smo gotičku četvrt, šetajući uskim uličicama prepunim istorije i arhitektonskih bisera. U Rimu, oduševili smo se posetom Koloseumu, simbolu antičkog sveta, bacili novčić u Fontanu di Trevi, nadajući se povratku u ovaj predivni grad. U Nici, uživali smo u obilasku prelepih plaža i luke, upijajući sunce i more Mediterana. Svaka od ovih destinacija doprinela je jedinstvenom doživljaju i nezaboravnom iskustvu našeg putovanja i ovom prilikom želim da se zahvalim Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu koji nam je to i omogućio."

logo