+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Posetila nas je delegacija Veleučilišta „VEVU“ iz Vukovara

29.09.2023.godine Novosti

U svečanoj sali Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, 28. septembra ugostili smo delegaciju sa Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara, u okviru pripremnih aktivnosti na IPA projektu prekogranične saradnje između Srbije i Hrvatske.

Delegaciju Veleučilišta „VEVU“ iz Vukovara predstavljali su doc.dr.sc Željko Sudarić, dekan, doc.dr.sc Sanja Gongeta, prodekanica za stručni i znanstvenoistraživački rad i međunarodnu saradnju, doc.dr.sc Slobodan Stojanović, prodekan za poslovanje i suradnju s gospodarstvom i kolega Duško Simić, dipl. iur. – sekretar ustanove.

Delegaciju Veleučilišta „VEVU“ su ispred Pravnog fakulteta za privredu i pravovsuđe u Novom Sadu pozdravili kao domaćini prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, prof. dr Marijana Mladenov, prodekanica za međunarodnu saradnju, prof. dr Dalibor Krstinić, koordinator za INTERREG programe prekogranične saradnje i transnacionalne programe, prof dr. Sanja Škorić, prodekanica za nastavu, doc. dr Nada Živanović i stručni saradnik Andrija Aleksić. Dekani obe ustanove su istakli značaj saradnje i zajedničkog nastupanja u realizaciji IPA projekata i obe strane su u celosti afirmisane da nastave i u bliskoj budućnosti sa unapređenjem stepena saradnje i kroz druge vrste najavljenih projekata finansiranih od strane Evropske unije.

logo