+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Studiraj i radi u advokatskoj kancelariji „Aleksić sa saradnicima“

08.11.2022.godine Novosti

Poštovani studenti i studentkinje,

Ukoliko ste položili sve ispite sa prve godine studija pozivamo vas da se prijavite na konkurs za radno mesto u renomiranoj advokatskoj kancelariji „Aleksić sa saradnicima“. Na konkurs se mogu prijaviti studenti II, III i IV godine osnovnih, kao i studenti master akademskih studija.

Advokatska kancelarija „Aleksić sa saradnicima“ je priznata srpska kancelarija koja pruža usluge u svim oblastima privrednog, građanskog, radnog i krivičnog prava. Studentima Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe nudi devetočasovno radno vreme, sa mogućnošću odsustva sa posla usled fakultetskih obaveza, kao i platu u iznosu od 500 evra mesečno u dinarskoj protivvrednosti. Mogućnost zaposlenja zainteresovani studenti imaju u kancelarijama u Novom Sadu i u Beogradu.

Studenti koji budu pokazali motivisanost, stručnost i posvećenost radu imaju mogućnost da budu angažovani kao pripravnici nakon diplomiranja.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave do 21. novembra 2022. godine na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., gde mogu dobiti dodatne informacije.

Vaš Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija

logo