+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Prijavi se za stručnu praksu ili konkuriši za zaposlenje u renomiranoj advokatskoj kancelariji ,,Aleksić i saradnici''

18.06.2021.godine Novosti

Poštovani studenti 3. i 4. godine osnovnih studija, master studija i svršeni studenti,
čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo da se prijavite na program plaćene stručne prakse kao i na konkurs za zasnivanje radnog odnosa (svršeni studenti) na poziciji pripravnika u advokatskoj kancelariji ,,Aleksić i saradnici’’u Novom Sadu ili Beogradu.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i VŠJ Beograd je na osnovu zaključenog sporazuma sa prestižnom advokatskom kancelarijom ,,Aleksić i saradnici’’ o zalaganju za razvoj visokoškolskog obrazovanja i povezivanju nauke i prakse, obezbedio svojim studentima i svršenim studentima ovu izuzetnu mogućnost i šansu.

Preduzeli smo korake podrške našim tek diplomiranim studentima i onima koji će to uskoro biti. Srećni smo da je jedna od najboljih advokatskih kancelarija ,,Aleksić i saradnici’’, prepoznala kvalitet fakulteta i želi da zaposli studente koji su svoje znanje stekli upravo na našem fakultetu. Biće odabrano 30 studenata koji će plaćenu stručnu praksu obaviti u kancelariji u Novom Sadu a 20 kolega u kancelariji u Beogradu. Kolege koje se najbolje pokažu očekuje brz napredak.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na sledeće e -mail adrese, gde mogu dobiti i informacije o uslovima koje kancelarija ,,Aleksić i saradnici’’ nudi:

  • Za Novi Sad: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Za Beograd: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Vaš Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija

logo