Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

OBAVEŠTENjE

20 april 2017

Prema čl. 5. Pravilnika o sprovođenju izbora za članove Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, na osnovu odluke Dekana, raspisuju se:

IZBORI ZA ČLANOVE STUDENTSKOG PARLAMENTA


Pravo da bira i bude biran za člana Studentskog parlamenta ima svaki redovan student osnovnih studija.
Studentski parlament ima 12 članova. Studentski parlament je sastavljen od dvanaest članova i to po tri predstavnika sa svake godine studija.
U slučaju da bude nedovoljno prijavljenih kandidata sa neke godine studija, njihovo mesto zauzimaju studenti sa drugih godina studija.
U slučaju nedovoljno prijavljenih kandidata za izbore, za članove Studentskog parlamenta, Parlament će brojati onoliko članova koliko bude prijavljenih kandidata.
Rok za podnošenje kandidatura za članove Studentskog parlamenta je 27. april 2017. godine. Kandidaturu možete preuzeti ovde ili u Marketing službi Fakulteta, gde se iste i podnose u navedenom roku.
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete se obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

pretprijava

 

banner-moodle
online-prijava

Kursevi Pravnog fakulteta

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Novo Rukovodioci kursa: Prof. dr Zoran Pavlović Vanredni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Prof. d...

Pročitajte više

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Rukovodilac kursa: Doc. dr Vladimir Medović Docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Budući ulazak Srbije u ...

Pročitajte više

Informaciona pismenost

Informaciona pismenost

Rukovodilac kursa: Msr. Mara Despotov Bibliotekar na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Cilj kursa je upoznavanje ...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download