+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

PREDSTAVNICI MEĐUNARODNE MREŽE UNIVERZITETA „KOMPOSTELA“ U POSETI UNIVERZITETU PRIVREDNA AKADEMIJA U NOVOM SADU

29.03.2024.godine Novosti

Predstavnici Međunarodne mreže univerziteta „Kompostela“ su 25. i 26. marta 2024. godine posetili Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu. Goste su pozdravili prorektor za nauku Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu i dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, prof. dr Milan Počuča, prodekanka za međunarodnu saradnju, prof. dr Marijana Mladenov, i direktorka marketinga Univerziteta, Tamara Krstić.

Delegaciju Međunarodne mreže univerziteta „Kompostela“ činili su predsednica prof. dr Carla Martins, potpredsednik Slavomir Rudenko, sekretarka prof. dr María Teresa Carballeira Rivera i članovi upravnog odbora - prof. dr María Fernández Flecha i prof. dr Istvan Tarrosy.

Tokom sastanka je ukazano na značaj procesa internacionalizacije koji se ostvaruje u okviru „Kompostele“ kako u kontekstu unapređivanja nastavnih procesa na fakultetima u sastavu Univerziteta, tako i u domenu realizacije međunarodnih projekata. Narednog dana su održani sastanci sa predstavnicima Visoke strukovne škole ICEPS, direktorom prof. dr Srđanom Stojanovićem i koordinatorkom kvaliteta nastave i međunarodne saradnje, Marijom Papić, kao i sa predstavnikom Univerziteta za navigaciju u Batumiju, prorektorom za međunarodnu saradnju, prof. dr George Gabedava. Tom prilikom razmatrane se različite mogućnosti saradnje, kao i proces priključivanja novih članica „Komposteli“.

logo