+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Univerzitet Privredna akademija Šampion kvaliteta

23.03.2024.godine Novosti

Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 21-23. marta 2024. godine, po devetnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Pravni fakultet za privredu i pravosuđe nagrađen Velikom zlatnom medaljom, dok je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu poneo titulu Šampiona kvaliteta 19. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“.

Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma za Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu primio je prof. dr Milan Počuča, dekan Fakulteta. Za Šampiona kvaliteta proglašen je Univerzitet Privredna akademija, a Veliki šampionski pehar i Veliku zlatnu medalju, prof. dr Draganu Soleši, rektoru Univerziteta Privredna akademija državna sekretarka u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnost.

Veliku zlatnu medalju su pored Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, dobila još dva fakulteta u sastavu Univerziteta Privredna akademija - Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment i Farmaceutski fakultet. Priznanja i ovog puta potvrđuju posvećenost rukovodstva Univerziteta, kao i svih fakulteta u njegovom sastavu i stalno unapređenje kvaliteta.

logo