+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Studenti na Forumu budućih lidera

26.12.2018.godine Konferencije

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu su 13.12. i 14.12.2018. godine učestvovali kao panelisti na Forumu budućih lidera: uloga mladih u sprovođenju ciljeva održivog razvoja i Agende 2030 UN u Skupštini Grada Novog Sada. Svrha Foruma bila je da se dijalog sa mladima nastavi i da se animiraju najbolji studenti, te da saradnja Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, Univerziteta u Novom Sadu i Univerziteta Educons bude na još višem nivou.

Naši studenti druge godine Elena Ignjatić, Mirko Stajšić, Tamara Čičovački, Andrijan Mitrović, Aleksandar Pajtašev i Slavica Vrbajac su zabeležili veliki uspeh prilikom učešća na ovom Forumu kroz svoja izlaganja vezana za ciljeve održivog razvoja. Njih su pohvalili svi učesnici i organizatori Foruma i potvrdili pozive za učešće naših studenata na konferencijama koje će se u budućnosti održavati.

Studenti su svoje zadovoljstvo i utiske sa ovog Foruma preneli prisutnim novinarima i najavili da će se rado odazvati svakom budućem pozivu za učešće na sličnim konferencijama.

logo