+381 (0)11/276-44-24 | +381 (0)11/276-41-53 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Studenti 4. godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, Visokoškolske jedinice u Beogradu u poseti misiji OEBS u Srbiji

25.12.2018.godine Novosti

Studenti završne godine Pravnog fakulteta, Visokoškolske jedinice u Beogradu imali su priliku da posete misiju OEBS-a u Srbiji 20.12.2018. godine. Studente je primio šef misije OEBS –a, ambasador Andrea Oricio. U razgovoru sa šefom misije studenti su se upoznali sa radom i značajem ove međunarodne organizacije. Budući pravnici su pogledali informativni film o organizaciji i predstavljen im je rad misije u Srbiji i osnovni ciljevi organizacije. Predstavnici misije su upoznali studente i sa budućim aktivnostima koje se očekuju u narednom periodu. Ono što je posebno bilo značajno našim studentima jeste i poziv da se prijave da stažiraju u ovoj međunarodnoj organizaciji. Nakon sveobuhvatne prezentacije ostavljen je prostor i za diskusiju o aktuelnim pitanjima. Ova poseta predstavlja izuzetan primer dobre saradnje i spremnosti misije OEBS da se predstavi mladim ljudima i približi studentima.

logo